Perfect pentru tine!

Proiectul Perfect Residence

De ce PERFECT RESIDENCE?

cochet calitate atentie la detaliu stil minimalist

Perfect Residence este un proiect imobiliar situat in partea de N-V a Bucurestiului, in sectorul 6, langa lacul Morii. Amplasat pe strada Migdalului, cu intrare din calea Giulesti, la 8 minute de Piata Victoriei sau Eroilor, 3 minute de statia de metrou si piata Crangasi, proiectul nostru are avantajul unei zone cu un trafic lejer, cu acces atat din Podul Grant cat si din Podul Basarab.

Perfect Residence este un imobil modern ce si-a propus sa se diferentieze prin calitate, stil minimalist, atentie la detalii si eleganta. Perfect Residence va avea o suprafata contruita de 1500 mp cu un regim de inaltim de S+P+2+M si cu un total de 24 locuinte.
Imobilul Perfect Residence este in conformitate cu cele mai exigente norme privind constructiile noi si este construit pe cadre si grinzi de beton armat de clasa superioara, iar pentru pereti, s-a folosit caramida de tip Porotherm(12 cm la interior,respectiv 25 cm la exterior). La exterior, pentru izolatia termica, s-a folosit polistiren de 10 cm si tencuiala decorativa. Tamplaria exterioara este realizata din PVC, profil de 5 camere, de tip Salamander avand astfel o excelenta izolare fonica si termica.

Apartamentele vor fi finisate asa cum isi va dori noul proprietar, in acest sens, acesta va avea la dispozitie o gama larga de modele si culori. Apartamentele vor fi bransate la toate utilitatile si contorizate individual.Imobilul va beneficia de lift si de locuri de parcare, atat in subteran cat si in suprateran,dar si de spatii verzi .

Vecinatati: - Complex Auchan bulevardul Constructorilor - Carrefour Orhidea - AFI Cotroceni - Piata Crangasi - Parcul Crangasi - Campus universitar Grozavesti - Campus universitar Politehnica - AFI Mall

Transport: Tramvai 44 si 11, autobuze 162 si 163 Metrou Crangasi - 3 minute (distanta rutiera)
1
de locuinte
-1 niveluri
cu parcare subterana
0 minute
pana la Piata Victoriei

Etapele constructiei

galerie foto